"Real Financial Advice" ...... meer dan alleen product advies

14 juni 2019

Het kiezen om te werken met een financieel adviseur hoeft niet altijd een gemakkelijke beslissing te zijn. Het kost tijd om te kiezen wie u vertrouwt om eerlijk en objectief advies te geven over uw behoeften op het gebied van geld en geldzaken.

Hoewel er meerdere factoren zijn om te overwegen bij het kiezen van een adviseur, dit is de belangrijkste. Een 'echte' financieel adviseur levert veel meer dan alleen hypotheekadvies of alleen beleggingsadvies of alleen advies over verzekeringen. De dienstverlening van een “echte” financieel adviseur is veel uitgebreider dan alleen het kiezen van het juiste financiële product. 

Bij Laurenssen Advies is het zijn van een "echte financieel adviseur" wat we doen. En die belofte doen we elke dag. Veel relaties zeggen dat het een ervaring is die ze nooit hebben gehad met eerdere adviseurs.

Als u deel uitmaakt van onze financiële planningsfamilie, danken wij u voor uw vertrouwen.  Als u op zoek bent naar meer dan alleen een “mannetje” voor de verzekeringen, of een mannetje voor huis & hypotheek of een mannetje voor uw pensioen & vermogen, bel ons dan op 0412 – 405 333. We zijn graag bereid dat gesprek aan te gaan.


Delen van dit artikel kan middels de knoppen hier onder:

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan vrijblijvend contact met ons op

Blijf op de hoogte van onze dienstverlening.

Abonneer op onze nieuwsbrief financieel alert