Grip krijgen op uw toekomst

24 november 2018

De arbeidsmarkt verandert komende jaren fundamenteel. Er liggen economisch betere tijden in het verschiet en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt zullen als gevolg hiervan een vlucht nemen. De arbeidsmarkt zal de komende jaren een geheel andere gedaante aannemen.

Belangrijkste trends voor de toekomst:

  • Flexibilisering van de arbeidsmarkt.
    Vast wordt minder vast en en flexibel wordt minder flexibel. Vaste krachten en flexwerkers gaan meer op elkaar lijken.
  • Technologische ontwikkelingen en het nieuwe werken
    Bestaat uw werk over 10 jaar nog wel of heeft de robot dit overgenomen?
  • Werknemers worden kritischer
    Door krapte op de arbeidsmarkt zal de werkgever meer gunstige werkomstandigheden moeten scheppen om personeel te kunnen aantrekken en te behouden.

Vergeet bij dit alles het Nederlandse pensioenstelsel niet. 

Alle die veranderingen zijn niet eng mits u grip heeft op uw toekomst. 

Maar hoe krijgt u grip op uw toekomst?

Het begint met verdiepen in uw eigen financiële situatie. Dit is niet leuk en vaak ingewikkeld. Daar zijn allerlei psychologische verklaringen voor. Dat is allemaal begrijpelijk. Google maar eens op “pensioengat’ en je vindt daar allerlei technische verklaringen voor. Maar als je je daarin herkent wil dat niet zeggen dat je automatisch ook daadwerkelijk een tekort hebt. Pensioen is namelijk erg persoonlijk. Iedereen ervaart dat anders. Het begint eigenlijk allemaal met wat je allemaal wilt doen en hoeveel geld heb je daarvoor nodig hebt.

Wat we in eerste instantie allemaal kunnen gebruiken is inzicht. Inzicht heb je namelijk nodig om slimme beslissingen te nemen. Je moet namelijk weten wat je hebt, waar het allemaal staat, wat het waard is en hoe zich dat verhoudt met wat je daadwerkelijk wilt en wat je belangrijk vindt. Deze puzzel is niet zomaar gelegd.

Laurenssen Advies heeft meer dan 25 jaar ervaring met helpen van individuen en gezinnen met het inzicht verschaffen in de financiële situatie en financiële doelen. 

Het lijkt wel of dat financieel advies in Nederland alleen draait om hypotheekadvies maar goed financieel advies is zo veel meer dan sec. hypotheekadvies.

Vindt uit of u op koers bent met alles wat belangrijk voor u is en informeer naar de mogelijkheden voor een vrijblijvend gesprek over uw eigen toekomstplan.
 

1. Werk met een vertrouwensman die uw belang centraal stelt

Het financieel advies via ons kantoor gaat verder dan traditionele bankzaken, hypotheken, sparen & beleggen of verzekeringen. Uw belang staat altijd centraal. Onze objectieve begeleiding kan u helpen met het bouwen aan een toekomst wat u wilt.

2. Bereiken van uw unieke financiële doelen

Zoals iedereen verschillend is, is niet één koers naar financiële vrijheid hetzelfde. Wij helpen u met het bepalen van uw doelen, daarna samen met u, maken wij een uniek toekomstplan wat u helpt met bereiken ervan.

.

3. Lekker leven, financieel gerust

Een toekomstplan helpt u met het navigeren door alle stadia in het leven zoals werk, huwelijk, kinderen, prépensioen fase, net na pensioenfase, latere pensioenfase en alles er tussen in. Plan voor voorspelbare en onvoorspelbare gebeurtenissen in het leven.

Meld u aan voor een vrijblijvend gesprek toekomstplan

Dit is niet voor iedereen. Wij werken met een toelatingsproces. Er zijn maar gelimiteerde plekken beschikbaar voor dit vrijblijvende gesprek. Wij werken alleen met een specifieke klantengroep. 

Meer weten bel 0412 - 405 333 of stel uw vraag hier.


Delen van dit artikel kan middels de knoppen hier onder:

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan vrijblijvend contact met ons op

Blijf op de hoogte van onze dienstverlening.

Abonneer op onze nieuwsbrief financieel alert