Onderzoek Brand New Day toont waarde van financieel adviseur

1 juli 2018

Een financieel adviseur voegt rendement toe voor u bij uw vermogensopbouw! Dit is één van de belangrijkste uitkomsten van een onderzoek dat Brand New Day heeft gedaan onder hun klanten en wat deze week aan de pers is gepresenteerd.

De waarde van een financieel adviseur in cijfers
In het kort, klanten van Brand New Day die begeleid worden door een onafhankelijk financieel adviseur hebben méér vertrouwen dat hun benodigde eindkapitaal wordt bereikt dan de klanten zonder financieel adviseur (40% vs. 29%). Ook hebben klanten met een financieel adviseur er meer vertrouwen in dat de risico’s als voortijdig overlijden (55% vs. 39%) en arbeidsongeschiktheid (40% vs. 28%) goed afgedekt zijn. Wilt u meer lezen over dit onderzoek, lees dan hier het volledige persbericht.

Mensen die gebruik maken van een financieel adviseur ervaren dus meer zekerheid. Ze Hebben namelijk het gevoel dat ze hun financiële situatie goed onder controle hebben. Het is duidelijker wat er nodig is om een bepaald doel te bereiken wat ze hier voor moeten doen. Ook is aangegeven dat het prettig is dat iemand niet alleen helpt met het vinden van het juiste type product en een passende risicoverdeling, maar óók met het vinden van de juiste aanbieder. Het is daarom verstandig om een oriënterend gesprek met een financieel adviseur aan te gaan.

 


Delen van dit artikel kan middels de knoppen hier onder:

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan vrijblijvend contact met ons op

Blijf op de hoogte van onze dienstverlening.

Abonneer op onze nieuwsbrief financieel alert