Geen paniek

16 februari 2018

De aandelenmarkt was als een achtbaanritje de afgelopen week, wat moet je nu doen?

 

 

 

 

Heb je genoten van de ups en downs van de afgelopen anderhalve week? 2% procent erbij , weer 4% eraf daarna een stijging van 1%- en dat allemaal binnen een uur of twee. Het financiële nieuws en de krantenkoppen probeerden je een beetje bang te maken - dat is tenslotte hun taak. Het financiële nieuws is ook gewoon maar een entertainmentindustrie. Hoe gruwelijker, hoe beter. Laat het je lange-termijn-plan hier niet van afschrikken.

Hoewel het misschien niet gemakkelijk is om nieuws te negeren, moeten lange-termijnbeleggers niet verrast worden door deze terugval. We wisten allemaal dat het zou gaan gebeuren (hoewel in werkelijkheid was de procentuele daling helemaal nog niet eens zo slecht). De ongekende stijging van de aandelenmarkt moest een keer vertragen. Dat is een goede zaak en we hebben er op gewacht.

Een beleggingsportefeuille moet én op uw financiële plan worden afgestemd én op de lange termijn.. Als dit met zorg is gebeurd en de portefeuille is met zorg opgebouwd dan moet het bestand zijn tegen de periodieke koers terugval.

Indien je een wat meer rationeel financieel advies zou willen hebben gedurende emotionele tijden dan zijn wij hier voor ruggespraak. Bel. 0412 – 405333.

Extra : #beleggen #financiëleplanning


Delen van dit artikel kan middels de knoppen hier onder:

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan vrijblijvend contact met ons op

Blijf op de hoogte van onze dienstverlening.

Abonneer op onze nieuwsbrief financieel alert