Blog - Beleggen

De rente over uw spaargeld is historisch laag. Deskundigen zijn het erover eens dat deze rente nog een groot aantal jaren laag kan blijven. De gevolgen hiervan worden steeds zichtbaarder. Ook voor u!

28 februari 2020

Indien u nadenkt over alternatieven voor uw spaargeld die u wellicht meer rendement opleveren hebben wij een dringend advies: laat u niet verblinden door beloftes over hoge rendementen. Want wanneer iets te mooi is om waar te zijn …..

14 juni 2019

Zijn uw verwachtingen juist?

Van 1998 t/m 2017 bedroeg het gemiddelde rendement van een belangrijke graadmeter de Amerikaanse S&P 500 7,2%. Een 60/40 portefeuille verdeling (Aandelen/Obligaties) leverde gemiddeld 6,4% rendement per jaar op. Maar de gemiddelde belegger verdiende een rendement op jaarbasis van slechts 2,6% over dezelfde periode*.

Lees verder

12 oktober 2018

Een financieel adviseur voegt rendement toe voor u bij uw vermogensopbouw! Dit is één van de belangrijkste uitkomsten van een onderzoek dat Brand New Day heeft gedaan onder hun klanten en wat deze week aan de pers is gepresenteerd.

1 juli 2018

Wij hebben het onze klanten er regelmatig aan herinnerd dat aandelenmarkten niet altijd omhoog gaan. In feite is het eigenlijk ZEER NORMAAL voor financiële markten om cyclisch te bewegen zowel op als neer. Dit is eigenlijk gezond !!

13 juni 2018

De aandelenmarkt was als een achtbaanritje de afgelopen week, wat moet je nu doen?

 

 

 

 

16 februari 2018

Een beetje zorgen af en toe, op z’n tijd, is misschien precies wat we allemaal wel eens nodig hebben. 

 

 

31 januari 2018

Het is duidelijk dat 2016 niet goed is begonnen voor de aandelenmarkten. Als je het nieuws kijkt dan vertellen je ze dat het de "slechtste start ooit" is geweest. Ondanks de koppen en de marktbeweging blijkt uit een recent onderzoek dat individuele beleggers  verrassend kalm blijven.

 

11 maart 2016